قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش کیک گرم پولنتا با سس شکلات

آموزش کیک گرم پولنتا با سس شکلات

کیک گرم پولنتا با سس شکلات
کیک گرم پولنتا با سس شکلات

مواد لازم (برای تهیه کیک):

کره (خرد‌­شده) — ۱۲۵ گرم

شکر — ۱۵۰ گرم

مغز بادام (پودرشده) — یک و یک چهارم پیمانه (۱۵۰ گرم)

پودر کاکائو (الک­‌شده) — ۱۰ گرم

شکلات تلخ ۷۰% (رنده‌شده) — ۵۰ گرم

تخم‌­مرغ — ۲ عدد

پولنتا — طبق دستور آورده شده

شیر — یک سوم پیمانه (۷۰ میلی‌لیتر)

سس شکلات — طبق دستور آورده ­شده

روش تهیه:

۱- فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) تنظیم کنید؛

۲.کف هشت قالب مربع یا قالب‌­های مافین را با کاغذ روغنی بپوشانید یا با روغن جامد چرب کنید؛

۳.پس از ریختن کره و شکر در ظرفی مناسب، با همزن برقی، هم زده تا کرم‌­رنگ و یکدست شود؛

۴.پودر بادام، پودر کاکائو و شکلات را به مخلوط کره اضافه کرده و مواد را کاملاً هم بزنید؛

۵.تخم‌مرغ ‌­ها را در ظرفی جداگانه شکسته با همزن دستی مخلوط کرده سپس به‌ آرامی به مخلوط کره افزوده، به ­هم زدن ادامه دهید تا کاملاً مخلوط شوند؛

۶.پولنتا و شیر را به مواد فوق اضافه کرده و کاملاً با قاشق پلاستیکی (لیسک) مواد را مخلوط کنید؛

۷.مایه کیک را به طوری‌که تا نیمه قالب پر شود، در قالب‌­ها ریخته و آن‌ها را در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر گرم ­شده قرار داده تا بپزند؛

۸.سپس کیک‌ها از فر درآورده، پس از دو دقیقه روی پنجره فلزی قرار دهید؛ پس از خنک شدن، در ظرفی مناسب چیده و به ‌همراه سس شکلات سرو کنید.

مواد لازم (برای سس شکلات):

شکلات تلخ ۷۰% (خردشده) — ۱۲۵ گرم

خامه (هم زده شده) — یک سوم پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر)

روش تهیه:

۱- شکلات را در ظرفی مناسب ریخته، روی بخار آب ­جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بن­‌ماری)؛

۲.خامه را به شکلات افزوده، کاملاً هم­ بزنید تا یکدست شود، سپس از روی حرارت بردارید.

مواد لازم (برای تهیه پولنتا):

آرد ذرت — یک سوم پیمانه (۳۵ گرم)

آب — یک سوم پیمانه (۷۰ میلی‌لیتر)

روش تهیه:

آرد ذرت را در ظرفی مناسب با آب حل­ کرده، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زده تا غلیظ و زرد‌رنگ شود، از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *