خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش کیک مجلسی و جدید کشک بادمجان برای مهمانی ها

آموزش کیک مجلسی و جدید کشک بادمجان برای مهمانی ها

مواد اولیه:

نان تست به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده ۴ الی ۵ عدد
کشک ۱ شیشه کوچک
پیاز سرخ شده ۲ ق غ
نعنا داغ برای تزیین
ماست ۳ ق غ
گردوی خرد شده به مقدار لازم
سیر سرخ شده ۱ عدد بزرگ

کیک مجلسی و جدید کشک بادمجان
کیک مجلسی و جدید کشک بادمجان

طرز تهیه:

۱- بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.

۲- سیر داغ و پیاز داغ و ۳ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم. ۱ ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.

۳- یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند. ۱ ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.

۴- روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.

۵- کیک کشک و بادمجان را با گردو خرد شده و نعنا داغ تزیین میکنیم.

مطلب پیشنهادی

Taco

طرز تهیه تاکوی گوشت با سس سیراچای تند بادام

طرز تهیه غذای خوشمزه تاکوی گوشت با سس کره یا روغن بادام را با سس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *