قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش چیزکیک موزدار با سس شکلات

آموزش چیزکیک موزدار با سس شکلات

چیز کیک موزدار با سس شکلات

چیز کیک
چیز کیک

مواد لازم :
بیسکویت سبوس دار ۲ بسته – کره ۵۰ گرم – شیر ۳قاشق غذاخوری

برای لایه میانی :
پنیر خامه ایی ۴۰۰ گرم – خامه ۳۰ درصد۲۳۰ گرم – وانیل ۲قاشق چایخوری – پودرشکر ۱۱۰ گرم -پودر ژلاتین ۲قاشق غذاخوری – موز ۲ عدد
پوست پرتقال ۱ عدد پرتقال رنده شده

برای سس شکلات :
شیر ۱/۵ لیوان – نشاسته ۱قاشق غذاخوری پر- کاکائو ۳قاشق مرباخوری پر – شکر ۴ قاشق غذاخوری پر – کره ۱قاشق مرباخوری پر – شکلات تلخ ۴۰ گرم

طرز تهیه :
دو بسته بیسکوئیت پتی بور خرد شده با بلندر یا گوشت کوب دستی خرد کنید
گرم کره آب شده و شیر با دمای محیط را به بیسکویت اضافه کنید
کره را حسابی با بیسکوئیت های خرد شده مخلوط کنید.
یک ظرف دالبر دار کمر بندی با قطر ۲۵ سانتیمتر و ضخامت ۵ سانتی متر برداشته ، همه جای ان را چرب کرده و مخلوط بیسکوئیت و کره را داخل ان پهن کرده و می گذاریم داخل یخچال تا خودش را بگیرد.

برای لایه میانی :

پنیر خامه ایی و خامه و وانیل و پودرشکر را با هم ترکیب کنید و بهم بزنید باهمزن به مدت ۳ دقیقه .
پودر ژلاتین را داخل یک سوم لیوان آب جوش حل کرده و لیوان را روی بخار گرفته یا داخل یک قابلمه کوچک پر از آب ریخته تا به روش بن ماری ژلاتین ذوب شود.سپس بگذارید سرد شود.محلول ژلاتین وقتی سرد شد به مایع پنیر خامه ای و خامه و وانیل و رنده پوست پرتقال اضافه کنید.
همه مواد را با هم ترکیب کرده و داخل قالب بریزید و با لیسک روی آن را صاف کنیدو سپس موز را پوست کنده حلقه حلقه کرده روی کرم بچینید .
به مدت ۲ ساعت قالب محتوی کیک را داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد

حداقل بعد از ۳ ساعت که چیز کیک در یخچال ماند . در نهایت برای سس شکلات در یک قابلمه شیر نشاسته و کاکائو و شکر را ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتب بهم بزنید تا حالت فرنی بخود بگیرد سپس به ان شکلات تلخ و کره را اضافه کنید و سپس این سس اماده شده را کمی باهمزدن خنک کنید و سپس روی موزهای چیده شده در روی چیز کیک بریزید .

روی سس را با مواد دلخواه میتوانید تزیین کنید . با شکلات رنده شده یا فندق کوبیده . اگر وقت داشته باشید این چیز کیک ۲۴ ساعت در یخچال بماند خوشمزه تر میشود

مطلب پیشنهادی

آموزش چیز کیک شکلاتی

مـواد لازم  بیسکویت پودرشده:                       …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *