خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش چيز كيك توت فرنگی و ژله

آموزش چيز كيك توت فرنگی و ژله

چيز كيك توت فرنگي و ژله
چيز كيك توت فرنگي و ژله

مواد لازم

بيسكويت ساده پودر شده 250 گرم

كره آب شده 125 گرم

پودر نارگيل 50 گرم

پودر دارچين دو قاشق سوپخوري

پودر كاكائو در صورت تمايل دو قاشق سوپخوري

مواد لازم براي رويه بيسكويت

پنير خامه‌اي 250 گرم

خامه 200 گرم

ژلاتين دو قاشق سوپخوري

آب سرد 4/1پيمانه

شكر 70 گرم

وانيل 8/1 قاشق چايخوري

رنده پوست ليموترش 4/1 قاشق چايخوري

مواد لازم براي رويه پودر

ژله توت‌فرنگي 200 گرم

آبجوش دو پيمانه

طرز تهیه

بيسكويت و كره را مخلوط مي‌كنيم. پودر نارگيل و دارچين يا پودر كاكائو را مي‌افزاييم، سپس مواد را كف قالب كمربندي با كمك وردنه يا قاشق پرس مي‌كنيم و در يخچال مي‌گذاريم تا كمي سفت شود. پنير خامه‌اي و شكر را با همزن مي‌زنيم تا صاف و يك‌دست شود. ژلاتين را با آب سرد مخلوط كرده و روي بخار آب (روش بن‌ماري) قرار مي‌دهيم تا رقيق شود. ژلاتين خنك شده را به مخلوط پنير مي‌افزاييم. خامه، وانيل و پوست ليموترش را به مخلوط اضافه كرده و آن را روي بيسكويت پرس شده‌مان مي‌ريزيم، سپس صاف كرده و در يخچال مي‌گذاريم تا اين مخلوط روي بيسكويت ببندد. پودر ژله و آبجوش را با هم مخلوط كرده، روي حرارت مي‌گذاريم تا ژله كاملا حل شده و محلول يكنواختي حاصل شود. ژله خنك شده را روي مواد چيزكيك ريخته و مجددا در يخچال مي‌گذاريم تا بسته شود. پس از چهار ساعت از قالب خارج كرده و به اندازه‌هاي دلخواه برش مي‌زنيم.

نكـــته

ژله بايد حتما خنك شده باشد تا روي چيزكيك بريزيم.

مي‌توانيم از توت‌فرنگي خرد شده در مخلوط پنير، شكر و ژلاتين استفاده كنيم. براي اين كار قبل از ريختن ژله روي چيزكيك، توت‌فرنگي‌ها را روي پنير بسته شده مي‌چينيم و يك لايه ژله روي آن مي‌ريزيم و در يخچال مي‌گذاريم تا ببندد و وقتي سفت شد، بقيه ژله را روي آن مي‌ريزيم، چون اگر اين كار را انجام ندهيم توت‌فرنگي‌ها با پنير مخلوط مي‌شوند.

براي برش اين چيزكيك، بهتر است از چاقو اره‌اي استفاده كنيم و قبل از برش زدن، چاقو را در آبجوش گذاشته و بعد برش بزنيم.

قالب كمربندي به قطر 30×25 سانتي‌متر براي اين كار مناسب است.

مطلب پیشنهادی

متن سنگین کوتاه و تیکه دار برای با کلاسا

  ماها خیلی باکلاس شدیم. از جد ننه بزرگمون بگیر تا اون بچه فسقلی که دستش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *