خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش پخت کیک نارگیلی

آموزش پخت کیک نارگیلی

کافیست یکبار این کیک خوشمزه ی نارگیلی را درست کنید تا عاشق آن شوید.

کیک نارگیلی
کیک نارگیلی

زمان پخت :

۱ ساعت و ۲۰ دقیقه

مواد لازم جهت پخت کیک نارگیلی :

۴/۱ پیمانه نارگیل ورقه شده و شیرین شده
۱ پیمانه خامه ( شیرینی پزی ) سنگین ،‌ زده شده
۲ پوند کیک ، معادل ۹۰۸/۰ کیلوگرم ، هر کدام حدود ۱۱ مثقال
۲ پیمانه پودینگ وانیلی
دستور پخت :

۱- فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . نارگیل را روی سینی مخصوص فر پخش کرده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نارگیل ها طلایی شوند ، طی زمان پخت ، سینی را به طور نیمه گرفته و آن را تکان دهید . سپس ظرف را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود .
۲- در یک کاسه سایز متوسط ، به آرامی خامه زده شده و پودینگ را با هم مخلوط کنید . هر کدام از کیک ها را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کنید ، سپس هرکدام از دو نیم را به صورت افقی به ۳ لایه ی ۲/۱ اینچی ( ۲۷۰/۱ سانتیمتر) برش بزنید .
۳- یک ظرف مربع شکل ۲۰ در ۲۰ سانتی متری را با ۴ تکه از این کیک ها پر کنید و یک لایه درست کنید . ۱ پیمانه از مخلوط پودینگ را روی آن بریزید و آنها را روی کیک پخش کنید . همین کار را تکرار کنید تا ۳ لایه درست شود در نهایت روی آنرا دوباره مخلوط پودینگ بریزید . ۱ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید . روی نارگیل های برشته شده را تزئین کنید و سرو کنید.

نووووش جان

مطلب پیشنهادی

کیک پنیر و ژامبون

کیک پنیر و ژامبون میان وعده خوشمزه و فوری مواد لازم: • ۱۲ عدد نان …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *