خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش پخت کوکوی مغزدار

آموزش پخت کوکوی مغزدار

کوکوی مغز دار
کوکوی مغز دار

این کوکو یک پیشنهاد آسان و خیلی خوب برای جشن ها و میهمانی های شماست.

کوکو جزو غذاهایی هست که معمولا هفته ای یکبار در لیست ناهار یا شام قرار می گیره . پس بهتره به اونا تنوع داده و به بهترین شکل درستشون کنیم .

یه نکته دیگه اینکه این نوع کوکو برای تم های تولد بسیار شیکه .
مواد لازم :
(ق س = قاشق سوپ خوری)
سیب زمینی نیم کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران آبکرده غلیظ ۱ ق س
قارچ ۱۵۰ گرم
زرشک ۱ ق س
رب گوجه ۱ ق س
جعفری خرد کرده ۲ ق س
پیاز سرخ کرده ۱ ق س
نمک و فلفل به مقدار کافی
آبلیمو ۱ ق س
روغن ۲ ق س
طرز تهیه :
قارچ ها رو برش داده و روی اون آبلیمو بریزید و سپس تفت بدین تا آب اون کشیده بشه.
بعد پیاز سرخ کرده و رب و زرشک و جعفری رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم
سیب زمینی رو بپزید و با پوره کن  له کنید یا رنده کنید .
تخم مرغ ، زعفران آبکرده و نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید.
سپس سیب زمینی رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

نکته :

برای قشنگ شدن کار بهتره سیب زمینی خوب له بشه تا دونه های اون دیده نشن .
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه .
داخل قالب پروانه  رو با روغن مایع و قلمو  یا اسپری روغن  چرب کنید .
بعد مقدار از مواد سیب زمینی داخل اون بریزید .
وسطش رو گود کنید و از مواد قارچ داخلش قرار بدین .
دوباره با مواد سیب زمینی اونو بپوشونید
قالب رو در فر بمدت ۴۵ دقیقه قرار بدین . این زمان بستگی به فر شما ممکن هست کمتر یا بیشتر شود .
بعد از پخت بلافاصله از قالب خارج کنید تا خمیر نشه .
می تونید با سس گوجه و یا سس های دیگه تزیینش کنید.

مطلب پیشنهادی

آموزش لازانیای لقمه ای

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *