خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش پخت کباب تابه ای

آموزش پخت کباب تابه ای

کباب تابه ای
کباب تابه ای
کباب تابه ای

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سماق ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ( که آبش رو کامل گرفتید ) و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی از سماق و تخم مرغ مخلوط می کنیم و حسابی چنگ می زنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.
بعد توی ماهیتابه کمی روغن می ریزی و گوشت رو یکنواخت پهن می کنیم. می ذاریم روی حرارت خیلی ملایم.روی کباب ها کمی سماق میپاشیم.
نباید حرارت زیاد باشه وگرنه کباب ها می سوزند. باید حرارت کم باشه تا حسابی مغزپخت بشوند. بعد از حدود پنج تا ده دقیقه که گوشت یه کمی جمع شد، با پشت چاقو یا کفگیر یا هر وسیله برنده دیگه که گوشت روببره ولی کف ماهیتابه رو خط نندازه، گوشت رو خط می اندازیم و تکه ها رو از هم جدا می کنیم.
زیرش که سرخ شد، تکه ها رو برمی گردونیم و دوباره روی کباب ها مقدار خیای کمی سماق میریزیم. سماق بعد از سرخ شدن طعم خیلی خوبی به کباب میده ولی دقت کنید که مقدارش باید خیلی کم باشه نه اینکه سطح کباب رو کاملا پوشش بده.
من خودم دو سه بار ، کباب ها رو زیر و رو می کنم تا حسابی برشته بشوند. بعدش دیگه آماده خوردن هستند.
نکته:
برای وا نرفتن کباب حتما آب پیاز رو بگیرید.
تخم مرغ کمک خیلی خوبی برای وا نرفتن کبابه به جای تخم مرغ میتونید از یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا پودر نان خشک استفاده کنید.
اگر دستگاه غذاساز دارید اول پیاز و بریزید تو دستگاه تا حسابی خرد بشه و بعد بقیه مواد رو اضافه کنید.خوبیه غذاساز اینه که پیاز اصلا در حین خرد شدن آب نمیندازه و بافت کباب هم کاملا یکدست میشه و دیگه نیاز به ورز دادن نداره.
این مواد رو به سیخ چوبی هم میتونید بکشید و با در باز تو ماهیتابه سرخ کنید.

مطلب پیشنهادی

آموزش لازانیای لقمه ای

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *