
مواد لازم :
آرد | دو پیمانه |
بیکینگ پودر و نمک | از هر کدام نصف قاشق مرباخوری |
شکر | دو قاشق مرباخوری |
پنیر پیتزا | ۱۲۵ گرم (نصف پیمانه) |
خامه | ۳۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه) |
شوید خردشده | یک قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
طرز تهیه :
آرد، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. کمی از پنیر را کنار گذاشته و بقیه را به مواد بالا اضافه کرده با شوید و همه را با هم مخلوط کنید. خمیر را زیاد ورز ندهید و به صورت مستطیل روی میز کار گذاشته و به شکل مثلث (سه گوش) برش دهید. روی آنها با قلم مو تخم مرغ زده و پنیر باقی مانده را بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.