خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش مثلث خامه ای

آموزش مثلث خامه ای

مثلث خامه ای
مثلث خامه ای

مواد لازم :

آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوری
شکر دو قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا ۱۲۵ گرم (نصف پیمانه)
خامه ۳۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه)
شوید خردشده یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه :

آرد، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. کمی از پنیر را کنار گذاشته و بقیه را به مواد بالا اضافه کرده با شوید و همه را با هم مخلوط کنید. خمیر را زیاد ورز ندهید و به صورت مستطیل روی میز کار گذاشته و به شکل مثلث (سه گوش) برش دهید. روی آنها با قلم مو تخم مرغ زده و پنیر باقی مانده را بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.

مطلب پیشنهادی

متن سنگین کوتاه و تیکه دار برای با کلاسا

  ماها خیلی باکلاس شدیم. از جد ننه بزرگمون بگیر تا اون بچه فسقلی که دستش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *