خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش لازانیای لقمه ای

آموزش لازانیای لقمه ای

لازانیا لقمه ای
لازانیا لقمه ای

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت تقسیم می کنیم سپس مایه ماکارونی را درون آن ریخته و لوله می کنیم.

مواد لازم:

لازانیا= یک بسته

پنیر پیتزا و سس سفید= به میزان لازم

مایه ماکارونی= به تعداد نفرات

طرز تهیه:

۱- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می ریزیم.

۲- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می کنیم.

۳- ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می کنیم و در ظرف می چینیم.

۴- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می پاشیم.

۵- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه ۱۷۵ سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.

۶- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می کنیم.

مطلب پیشنهادی

نکات و رازهایی برای درست کردن لازانیا

مواد لازم برای ۶ نفر : نوار لازانیا ۴۰۰ گرم سوسیس ریز خرد شده ۲۰۰ …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *