خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش سوپ چینی

آموزش سوپ چینی

سوپ چینی

سوپ چینی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
۱ عدد سینه‌ی مرغ پخته
۱ لیوان قارچ خرد شده
۳ قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت
۳ لیوان آب مرغ
۳ عدد تخم‌مرغ
سس سویای روشن به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه:
در قابلمه‌ای قارچ، سینه‌ی مرغ که از قبل پخته شده و آب مرغ را می‌ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا قارچ پخته شود. بعد از گذشت این مدت، آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم و با سس سویا و سرکه به سوپ می‌افزاییم. در این لحظه سوپ باید غلیظ و لعاب‌دار باشد. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای می‌زنیم، کفگیر را روی قابلمه می‌گذاریم و تخم‌مرغ‌ها را روی کفگیر می‌ریزیم. در این حالت تخم‌مرغ‌ها به صورت دانه‌دانه در سوپ نمایان می‌شوند.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2018 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.