خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش سوپ چینی

آموزش سوپ چینی

سوپ چینی
سوپ چینی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
۱ عدد سینه‌ی مرغ پخته
۱ لیوان قارچ خرد شده
۳ قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت
۳ لیوان آب مرغ
۳ عدد تخم‌مرغ
سس سویای روشن به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه:
در قابلمه‌ای قارچ، سینه‌ی مرغ که از قبل پخته شده و آب مرغ را می‌ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا قارچ پخته شود. بعد از گذشت این مدت، آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم و با سس سویا و سرکه به سوپ می‌افزاییم. در این لحظه سوپ باید غلیظ و لعاب‌دار باشد. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای می‌زنیم، کفگیر را روی قابلمه می‌گذاریم و تخم‌مرغ‌ها را روی کفگیر می‌ریزیم. در این حالت تخم‌مرغ‌ها به صورت دانه‌دانه در سوپ نمایان می‌شوند.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ناگت مرغ

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۴۰ دقیقه مواد لازم برای ۴ نفر: سینه مرغ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *