قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش سوپ چینی

آموزش سوپ چینی

سوپ چینی
سوپ چینی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
۱ عدد سینه‌ی مرغ پخته
۱ لیوان قارچ خرد شده
۳ قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت
۳ لیوان آب مرغ
۳ عدد تخم‌مرغ
سس سویای روشن به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه:
در قابلمه‌ای قارچ، سینه‌ی مرغ که از قبل پخته شده و آب مرغ را می‌ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا قارچ پخته شود. بعد از گذشت این مدت، آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم و با سس سویا و سرکه به سوپ می‌افزاییم. در این لحظه سوپ باید غلیظ و لعاب‌دار باشد. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای می‌زنیم، کفگیر را روی قابلمه می‌گذاریم و تخم‌مرغ‌ها را روی کفگیر می‌ریزیم. در این حالت تخم‌مرغ‌ها به صورت دانه‌دانه در سوپ نمایان می‌شوند.

مطلب پیشنهادی

آموزش سوپ سبزیجات با پنیر چدار

کم کم هوا رو به سردی پیش میره و یکی از غذاهای مورد علاقه همه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *