
مواد لازم(برای ۴ نفر):
مارچوبه (به تکههای پنج سانتیمتری خردشده) — ۳۴۰ گرم
پنیر موتزارلا یا پنیرخانگی (نازک حلقه ای خرد شده) — ۲۵۰ گرم
نمک — به مقدار لازم
برگ جوان اسفناج — ۲۰۰ گرم
پیازچه (نازک حلقهای خ:.۸′دشده) — ۴ ساقه (۳۲ گرم)
سس پیازچه — طبق دستور داده شده
روش تهیه:
۱- مارچوبه را ابتدا داخل قابلمهای حاوی آب جوش به مدت سه دقیقه قرار دهید، سپس داخل ظرفی حاوی آب و یخ به مدت ۳۰ ثانیه بریزید (بلانچ کردن). پس از آن، آبکش کنید؛
۲. پنیر، نمک، مارچوبه، برگ اسفناج و پیازچه را در ظرفی مناسب بریزید و مخلوط کنید؛
۳. سپس سالاد را در ظرف¬های مورد نظر کشیده، روی آن سس پیازچه بریزید و سروکنید.
مواد لازم (برای تهیه سس پیازچه) :
روغن زیتون — یک چهارم پیمانه (۴۰ میلیلیتر)
آبلیمو– ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلیلیتر)
پیازچه (ریز خردشده) — ۱ ساقه (۸ گرم)
فلفل سیاه (پودر شده) و نمک — به مقدار لازم
پاپریکا — ۱ قاشق چایخوری
آویشن (پودر شده) — یک هشتم قاشق چایخوری
روش تهیه:
تمام مواد را در ظرفی مناسب بریزید، درِ آن را ببندید و خوب تکان دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.