قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش ران مرغ با طعم لیمو

آموزش ران مرغ با طعم لیمو

ران مرغ
ران مرغ

مناسب برای دو نفر

مواد لازم:
آب لیمو : ۱/۴ پیمانه

پوست رنده شده لیمو : یک قاشق سوپخوری

سیر له شده : ۲ حبه

برگ تازه آویشن : ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده

جعفری تازه و ریز خرد شده : ۲ قاشق چایخوری

ران مرغ : ۴ عدد،پوست نگرفته و با استخوان

نمک دریائی و فلفل تازه : به میزان لازم

طرز تهیه:
مرحله۱

در ظرفی که بتوان درب آن را محکم بست (هوا به داخل آن کشیده نشود) تمامی مواد بجز ران مرغ ها را به خوبی مخلوط کرده و مخلوط را به صورت خمیر در آورید.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده ،اطراف ران ها را کاملا به مواد آغشته کنید،درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ران ها کاملاً مزه دار شود.

مرحله ۲

بعد از ۲ ساعت ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در هوای اتاق قرار دهید.فر را در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

مرحله ۳

سینی فر یا ظرف مورد نظر را با اسپری به روغن آغشته کنید.مرغ ها را از ظرف خارج کرده و برروی تخته چوبی آشپزخانه قرار دهید و هر دو طرف مرغ ها را با نمک دریائی و فلفل مزه دار کنید.ران ها را در ظرف یا سینی فر قرار دهید و در صورت تمایل روی هرکدام از رانها روغن زیتون بریزید.ظرف را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بر روی سینی وسطی فر قرار دهید

مرحله ۴

ظرف را بعد از ۲۰ دقیقه از فر خارج کرده و باقیمانده مواد را مجدداً به ران ها مالیده و ۲۵-۲۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانیکه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه سرو کنید.

مطلب پیشنهادی

Taco

طرز تهیه تاکوی گوشت با سس سیراچای تند بادام

طرز تهیه غذای خوشمزه تاکوی گوشت با سس کره یا روغن بادام را با سس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *