قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش درست کردن فروماژ پرتقالی

آموزش درست کردن فروماژ پرتقالی

فروماژ پرتقالی اولین دسری هست که درست کردم برای همین خاطره های خوبی ازش دارم وانصافا” هم دسر خوشمزه ایه

فروماژ پرتقالی
فروماژ پرتقالی

مواد لازم

آب پرتقال : یک ونیم پیمانه

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

شکر: نصف پیمانه

پودر ژلاتین : یک ونیم قاشق غذا خوری

خامه: نصف پیمانه

آب داغ: نصف پیمانه

رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

فروماژ پرتقالی
فروماژ پرتقالی

طرز تهیه

آب داغ رو با ژلاتین مخلوط کرده و بگذارید روی بخارآب تا ژلاتین کامل حل بشه

آب پرتقال رو گرم کنید اما نزارید بجوشه

زرده ها رو با پوست پرتقال هم بزنید بعد شکر وافزوده واونقد ربزنید تا کرم رنگ شده و حجیم بشه

فروماژ2

فروماژ3

بعد آب پرتقال داغ رو تدریجا” به مایه زرده افزوده و سریع هم بزنید

فروماژ4

خامه رو کمی بزنید تا یکدست بشه بعد مایه زرده رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید

فروماژ5

فروماژ6

فروماژژژ

ژلاتین حل شده رو هم به مایع افزود ه و خوب مخلوط کنید ، قالب مورد نظر رو نم کرده و بزارید تو فریزر تا کامل یخ بزنه بعد مایع فروماژ رو توش بریزید

فرووماژ

بعد بزارید تو یخچال ( حدود ۳ ساعت ) و  اون رو برگردونید.

 

مطلب پیشنهادی

چگونه خامه فرم گرفته برای کیک آماده کنیم؟

خامه پاستوریزه : ۲ لیوان شکر : ۱/۲ لیوان طرز تهیه خامه فرم گرفته: خامه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *