خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش خورشت هویج تبریز

آموزش خورشت هویج تبریز

خورشت هویج

خورشت هویج

مواد لازم

• ۱ عدد پیاز
• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• ۵۰۰ گرم گوشت ماهیچه یا ران مرغ
• ۲۰۰ گرم
• نمک و فلفل سیاه
• آلوی خورشتی
• ۵۰۰ گرم هویج
• دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
• یک سوم پیمانه آب لیموترش تازه
• ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی

طرز تهیه

۱٫ پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید. فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید.
۲٫ مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید. پس از جوش آمدن، نمک اضافه کنید و بگذارید نیم‌جوش روی حرارت ملایم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بماند.
۳٫ در این فاصله هویج را خلال کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در تابه را اگر بگذارید، هویج نرم و پخته می شود و نمی سوزد. زعفران دم کرده را به هویج اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در آخر، آب لیمو ترش را اضافه کنید.

برای دیدن تصاویر، روی آنها کلیک کنید

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2018 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.