قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش تهیه ژله خامه ای

آموزش تهیه ژله خامه ای

ژله این روزها در تمام سفره ها معمولا دیده میشه مخصوصا برا مهمون ها که جزو لاینفک سفره ایرانی شده، در ادامه طرز تهیه و روش و نحوه درست کردن یک نوع از این ژله بنام خامه ای رو اموزش دادیم.

طرز تهیه ژله خامه ای

مواد لازم برای تهیه ژله خامه ای:

  • ژله میوه ای ==یک بسته با طعم دلخواه
  • خامه کم چرب زده نشده ==۲۵۰ میلی لیتر
  • شکر ==سه قاشق غذا خوری
  • وانیل == نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه:

ژله خامه ای شکر و وانیل را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. پودر ژله را در ظرف دیگری بریزید، یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شفافی حاصل شود. دو تا سه دقیقه صبر کنید تا مایع قدری خنک شود، بعد مخلوط خامه را به آرامی به ژله اضافه کنید و مایع ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنید. ظرف ژله را بدون درپوش داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. (این مرحله بین ۳-۴ ساعت طول می کشد) بعد به دلخواه سطح ژله را تزئین و سرو کنید.

نکات دستوری ژله خامه ای :

ژله
ژله خامه ای

توصیه میکنم هنگام مخلوط کردن ژله و آب جوش، ظرف مورد استفاده بلوری باشد تا رنگ ژله نهایتا شفاف و روشن شود. می توانید ژله خامه ای را در انواع ظروف یا قالبهای مخصوص تهیه کنید فقط توجه داشته باشید چنانچه ظرفی که مخلوط خامه و ژله را در آن میریزید ظرف اصلی سرو نیست، یعنی بعد از بسته شدن ژله، لازم است ژله را در ظرف اصلی برگردانید، قبل از ریختن مایع ژله، داخل ظرف را با آب یخ خیس کنید ولی نیازی به چرب کردن آن نیست. ( چرب کردن قالب برای تهیه انواع دسر های فروماژ کاربرد دارد ) هنگام مخلوط کردن خامه و شکر، چون قصد فرم دادن به خامه را ندارید و فقط قرار است خامه مزه دار شود، توجه کنید که مخلوط را به آرامی هم بزنید فقط در حدی که شکر با خامه و وانیل مخلوط شود. در غیر اینصورت کیفیت خامه نهایی چندان دلچسب نخواهد بود. خامه را یا باید کاملا بزنید تا فرم بگیرد و یا هم نزنید . وارد کردن شوک مولکولی به خامه در اثر نیمه هم زدن آن باعث افت کیفیت نهایی خامه خواهد شد

مطلب پیشنهادی

آموزش لازانیای لقمه ای

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *