قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش تهیه نان خامه ای

آموزش تهیه نان خامه ای

نان خامه ای
نان خامه ای
نان خامه ای

روش اول

مواد لازم:

آرد : ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد درشت
نمک خیلی کم
کره: ۱/۲ پیمانه
آب : ۱ پیمانه
وانیل: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

کره رو تکه تکه کنید و با اب بزارید روی حرارت وقتی کره اب شد و اب شروع کرد به جوشیدن ارد رو بریزید و حرارت رو کم کنید و سریع هم بزنید تا مواد یکدست بشه.
مواد رو از روی حرارت بردارید و بزارید کمی خنک بشه تقریبا ۵ دقیقه کافیه.
اگر موادتون داغ باشه موقع اضافه کردن تخم مرغها ، تخم مرغهاتون میپزن.
بعد نمک و تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدستی بدست بیاد وانیل رو هم اضافه کنید ، مواد رو بریزید توی قیف و درون سینی فر با فاصله قیف بزنید.
فر رو نیم ساعت قبل از شروع کار روی ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
سینی رو داخل فر بزارید به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که روی نون هاتون طلایی و سرخ بشه
نون خامه ای ها بعد از پخت توشون خالی میشه
وقتی نونها خنک شدن به کمک ماسوره توشون رو خامه بزنید.

روش دوم

مواد لازم:

کره: ۱/۲ پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
آب: ۱ و ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد

طرز تهیه:

کره را روی حرارت آب کنید و بعد آب رو بریزید وقتی آب به جوش اومد آرد رو اضافه کنید یکی دوبار هم بزنید و از روی حرارت بردارید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست بشه.
کمی که خنک شد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید از۲ تا تخم مرغ شروع کنید چون اندازه تخم مرغ ها هیچوقت یکی نیست ممکنه اگر از ۳ تا تخم مرغ استفاده کنید شل بشه پس اگر دیدید که غلظت خمیر زیاد سفت نیست تخم مرغ سوم رو اضافه نکنید.
بعد مواد رو داخل قیف بریزید و داخل سینی فر شکوفه بزنید و داخل فر که از قبل گرم کرده اید روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بزارید به مدت ۳۰ -۳۵ دقیقه بعد که نونهاتون آماده شد بزارید خنک شه و با قیف که پر از خامه کردید داخل نونهاتون رو خامه بزنید.

مطلب پیشنهادی

آموزش سوپ سبزیجات با پنیر چدار

کم کم هوا رو به سردی پیش میره و یکی از غذاهای مورد علاقه همه …

یک دیدگاه

  1. ﻋﻴﺪ ﻏﺪﻳﺮ ﺧﻢ ﺑﺮ ﺷﻴﻌﻴﺎﻥ ﺟﻬﺎﻥ ﻣﺒﺎﺭﮎ
    ﻳﺎﻋﻠﯽ ﮔﻔﺘﻴﻢ ﻭﻋﺸﻖ آﻏﺎﺯ ﺷﺪ.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *