خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش تهیه شنیتسل ماهی

آموزش تهیه شنیتسل ماهی

شنیتسل ماهی
شنیتسل ماهی

مواد لازم:

فیله ماهی ۴ تکه  .  شیر ۱/۴ لیوان  .  آرد سفید ۱/۴ لیوان  .  تخم مرغ ۱ عدد . آرد سوخاری ۱/۲ لیوان  .  پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه :

داخل کاسه ای آرد سفید را با پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند.

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در آرد سفید بزنید ، در مرحله بعدی فیله های ماهی  را داخل تخم مرغ بزنید سپس داخل آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند.

پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، پس از پخت شنیتسلها را در ظرف بکشید و بهمراه برش های لیموترش ، سالاد و … تزیین و سرو کنید.

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر کرم آناناس

آموزش دسر کرم آناناس مواد اولیه : آناناس: یک قوطی ورق ژلاتین: هفت ورق شکر: …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *