
از سس تارتار میتوان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگتهای مرغ و سیب زمینی استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار:
خیار شور: ۱۰۰ گرم رنده شده
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۵۰۰ گرم
پیازچه: ۵۰ گرم
تخممرغ آبپز: یک عدد
سیر: یک حبه ریز رنده شده
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری ریز شده
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
• خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.
• پیازچه را ساطوری خرد کنید.
• تخممرغ را رنده کنید (استفاده از تخممرغ، اختیاری است).
• همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
به همین راحتی 🙂 نوش جان.