خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش تهیه ترشی شور خيار

آموزش تهیه ترشی شور خيار

شور خيار
شور خيار

مواد لازم

۱۵ عدد خیار(حدود دو کیلوگرم)

یک سوم پیمانه (حدود ۸۵ گرم) نمک درشت آشپزخانه

یک و نیم لیتر (شش پیمانه) سرکه سفید

یک پیمانه شکر

سه عدد فلفل قرمز تند

دو قاشق سوپخوری دانه خردل زرد

یک قاشق سوپخوری دانه فلفل سیاه نکوبیده

شش حبه سیر

طرزتهیه
خیارها را خوب بشویید و از طول به چهار قسمت برش بزنید. آنها را در ظرف گودی بریزید و نمک را روی آنها بپاشید. در ظرف را بسته یک شب کنار بگذارید. خیارها را در آبکشی ریخته و با آب سرد خوب آبکشی کنید.باقی مانده مواد را در ظرفی ریخته روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آمده و پنج دقیقه بدون درپوش بجوشند. خیارها را به این مخلوط اضافه کنید و صبر کنید تا دوباره به جوش آید. سپس آن را در شیشه‌های گرم و استریل شده بریزید و بلافاصله در شیشه‌ها را ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک تا شش ماه نگهداری کنید و پس از بازکردن در هر شیشه ترشی را در یخچال نگاه دارید.

مطلب پیشنهادی

متن هایی از نوحه های محرم

ساربانا مهلتی دارم در این جا مشگلی رفته از دستم گلی از وی نبردم حاصلی …

2 دیدگاه

  1. salam
    ba raveshhai degar ham meshavad khiar shor dorost kard kheili asantar az amozesh shoma
    be harhal az enke zahmat keshedid besiar sepas gozaram

    • با سلام
      از اينكه آموزش هاي سايت رو دنبال ميكنيد تشكر ميكنم 🙂
      بله روشهاي متفاوتي وجود دارد سعي ميكنيم روشهاي مختلف رو بزاريم
      خوشحال ميشيم از تجربيات كاربران عزيزاستفاده كنيم 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *