
مواد لازم
۱۵ عدد خیار(حدود دو کیلوگرم)
یک سوم پیمانه (حدود ۸۵ گرم) نمک درشت آشپزخانه
یک و نیم لیتر (شش پیمانه) سرکه سفید
یک پیمانه شکر
سه عدد فلفل قرمز تند
دو قاشق سوپخوری دانه خردل زرد
یک قاشق سوپخوری دانه فلفل سیاه نکوبیده
شش حبه سیر
طرزتهیه
خیارها را خوب بشویید و از طول به چهار قسمت برش بزنید. آنها را در ظرف گودی بریزید و نمک را روی آنها بپاشید. در ظرف را بسته یک شب کنار بگذارید. خیارها را در آبکشی ریخته و با آب سرد خوب آبکشی کنید.باقی مانده مواد را در ظرفی ریخته روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آمده و پنج دقیقه بدون درپوش بجوشند. خیارها را به این مخلوط اضافه کنید و صبر کنید تا دوباره به جوش آید. سپس آن را در شیشههای گرم و استریل شده بریزید و بلافاصله در شیشهها را ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک تا شش ماه نگهداری کنید و پس از بازکردن در هر شیشه ترشی را در یخچال نگاه دارید.
salam
ba raveshhai degar ham meshavad khiar shor dorost kard kheili asantar az amozesh shoma
be harhal az enke zahmat keshedid besiar sepas gozaram
با سلام
از اینکه آموزش های سایت رو دنبال میکنید تشکر میکنم 🙂
بله روشهای متفاوتی وجود دارد سعی میکنیم روشهای مختلف رو بزاریم
خوشحال میشیم از تجربیات کاربران عزیزاستفاده کنیم 🙂