قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش تهیه ترشی شور خیار

آموزش تهیه ترشی شور خیار

شور خیار
شور خیار

مواد لازم

۱۵ عدد خیار(حدود دو کیلوگرم)

یک سوم پیمانه (حدود ۸۵ گرم) نمک درشت آشپزخانه

یک و نیم لیتر (شش پیمانه) سرکه سفید

یک پیمانه شکر

سه عدد فلفل قرمز تند

دو قاشق سوپخوری دانه خردل زرد

یک قاشق سوپخوری دانه فلفل سیاه نکوبیده

شش حبه سیر

طرزتهیه
خیارها را خوب بشویید و از طول به چهار قسمت برش بزنید. آنها را در ظرف گودی بریزید و نمک را روی آنها بپاشید. در ظرف را بسته یک شب کنار بگذارید. خیارها را در آبکشی ریخته و با آب سرد خوب آبکشی کنید.باقی مانده مواد را در ظرفی ریخته روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آمده و پنج دقیقه بدون درپوش بجوشند. خیارها را به این مخلوط اضافه کنید و صبر کنید تا دوباره به جوش آید. سپس آن را در شیشه‌های گرم و استریل شده بریزید و بلافاصله در شیشه‌ها را ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک تا شش ماه نگهداری کنید و پس از بازکردن در هر شیشه ترشی را در یخچال نگاه دارید.

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر کرم آناناس

آموزش دسر کرم آناناس مواد اولیه : آناناس: یک قوطی ورق ژلاتین: هفت ورق شکر: …

۲ دیدگاه

  1. salam
    ba raveshhai degar ham meshavad khiar shor dorost kard kheili asantar az amozesh shoma
    be harhal az enke zahmat keshedid besiar sepas gozaram

    • با سلام
      از اینکه آموزش های سایت رو دنبال میکنید تشکر میکنم 🙂
      بله روشهای متفاوتی وجود دارد سعی میکنیم روشهای مختلف رو بزاریم
      خوشحال میشیم از تجربیات کاربران عزیزاستفاده کنیم 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *