قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش تهیه بریانی اصفهان

آموزش تهیه بریانی اصفهان

اسم اصفهان که می‌آید ناخودآگاه صدای جلیز و ولیز بریانی در ذهن تداعی می‌شود.اگر به این شهر سفر کردید حتما این غذا را از دست ندهید .

بریان
بریان

 

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

گوشت گوسفند بدون استخوان: ۵۰۰ گرم

جگر سفید گوسفند: ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط:۴ عدد

نعناع تازه:به مقدار لازم

زعفران:۱ قاشق مرباخوری

زردچوبه: نصف قاشق چای خوری

دارچین: ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل:به مقدار لازم

خلال بادام و پسته: به مقدار لازم

نان سنگک: به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت را با مقداری آب و ۲ عدد پیاز خرد شده و زردچوبه می پزیم و پس از نرم شدن گوشت، به آن نمک اضافه می کنیم.

جگر سفید را هم پس از پختن، چرخ و سرخ می کنیم.

گوشت پخته شده را با ۲ عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و آب گوشت پخته باقیمانده را کنار می گذاریم.

نمک و فلفل ، زرد چوبه، نعناع و زعفران را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و دوباره چرخ می کنیم.

سپس یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریونی اصفهانی را روی شعله گاز می گذاریم تا داغ شود و کمی روغن در آن می ریزیم، طوریکه کف آن چرب شود.

مخلوط گوشت چرخ شده را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی، کف ظرف یا کفگیر پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم تا کف بریانی طلایی شود.

روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم تا فقط نان کمی مرطوب شود.

بعد پودر دارچین را روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برمی گردانیم.

در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می ریزیم.

اطراف بریانی را معمولا با ریحان و جعفری و پیاز تزئین می کنند.

با خلال بادام و پسته روی بریانی را تزیین کنید.

بریانی را با دوغ تازه نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *