قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش بروسکتای گوجه فرنگی

آموزش بروسکتای گوجه فرنگی

بروسکتای گوجه فرنگی
بروسکتای گوجه فرنگی

«بروسکتا» یک پیش غذای ایتالیایی است که قدمت آن به قرن ۱۵ در توسکانی می‌رسد. بروسکتای ایتالیایی شامل نان گریل شده‌ای است که روی آن سیر له‌شده، نمک و فلفل ریخته می‌شود و اغلب به‌عنوان اشتهاآور سرو می‌شود. ولی رویه بروسکتا می‌تواند از موادی مانند گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، لوبیا، ژامبون و پنیر نیز تهیه ‌شود. پرطرفدارترین بروسکتا در خارج از ایتالیا :.۷-ز ریحان، پنیر موتزارلا، گوجه‌فرنگی و سیر تهیه می‌شود.

به‌طور عمده تفاوت زیادی بین «بروسکتا» و «کراستینی» وجود ندارد. جدا از مواد رویه این دو پیش غذا، تنها تفاوت این دو جنس، نانِ استفاده‌شده در آن‌هاست. بروسکتا در ایتالیا از نان‌های گریل و اسلایس‌شده بزرگی بریده می‌شود که اغلب شور مزه هستند و از غله کامل تهیه می‌شوند در حالی که کراستینی می‌تواند از نان‌های کوچک‌تر و حتی خمیرهای شیرین تهیه شود.

به‌طور کلی هم بروسکتا و هم کراستینی در دسته پیش غذاها قرار می‌گیرند و همانند فینگرفودها به غیر از پیش غذا می‌توانند به‌عنوان وعده‌ای سبک و سالم سرو شوند.

مواد لازم (برای ۴ نفر):

نان تست–۸ عدد

سیر (بدون پوست)–۲ حبه

روغنزیتون–به مقدار لازم

گوجه فرنگی (بلانچ و نگینی خردشده )–۳ عدد

جعفری (خردشده)–۲۰ گرم

فلفل سیاه (پودرشده) و نمک–به مقدار لازم

روش تهیه:

۱- روی نان‌های تست یک حبه سیر مالیده و نانها را گریل کنید؛

۲- روی نان‌های تست گریل شده را به مقداری روغن زیتون آغشته کنید (دقت کنید روغن زیتون بیش از حد نباشد تا نان‌ها خیلی خیس نشوند)؛

۳- در ظرفی گود، گوجه فرنگی‌های خردشده، سیر نگینی خردشده، جعفری، روغن زیتون، نمک و فلفل را مخلوط کرده و روی نان‌های تست قرار داده و سرو کنید.

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر لذیذ موز و شکلات و گردو

این دسر نه تنها ظاهر بسیار زیبایی داره بلکه طعم بسیار لذیذی هم داره. بچه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *