قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش بال مـرغ با طعـم سیـر

آموزش بال مـرغ با طعـم سیـر

بال مـرغ با طعـم سیـر
بال مـرغ با طعـم سیـر

مـواد لازم

 بال مرغ:                                     یک کیلوگرم

سرکه:                                          یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده:                                 یک عدد

سیر له شده:                                    پنج حبه

فلفل قرمز تازه خرد شده:                     دو عدد

پودر پاپریکا گلها:                              یک قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز:                               یک قاشق چایخوری

روغـن زیتون:                                ۱/۴پیمانه

آویشن:                                         یک قاشق غذاخوری

 طرز تهیه

 بال‌های مرغ را با همه مواد مخلوط کرده و آنها را به مدت سه ساعت در یخچال می‌گذاریم تا به خوبی مزه‌دار شوند. سپس بال‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار داده تا طلایی و کاملا سرخ شوند. این پیش غذا را می‌توان با انواع سس‌ها سرو کرد.

 نکته

می‌توانید این پیش غذا را به همراه پاستا و سبزیجات مختلف سرو کنید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ناگت مرغ

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۴۰ دقیقه مواد لازم برای ۴ نفر: سینه مرغ …

یک دیدگاه

  1. سلام.خیلی آموزشای آشپزیتون خوب و متنوع هستش.دستتون درد نکنه 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *