خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش بال مـرغ با طعـم سیـر

آموزش بال مـرغ با طعـم سیـر

بال مـرغ با طعـم سیـر

بال مـرغ با طعـم سیـر

مـواد لازم

 بال مرغ:                                     یک کیلوگرم

سرکه:                                          یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده:                                 یک عدد

سیر له شده:                                    پنج حبه

فلفل قرمز تازه خرد شده:                     دو عدد

پودر پاپریکا گلها:                              یک قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز:                               یک قاشق چایخوری

روغـن زیتون:                                ۱/۴پیمانه

آویشن:                                         یک قاشق غذاخوری

 طرز تهیه

 بال‌های مرغ را با همه مواد مخلوط کرده و آنها را به مدت سه ساعت در یخچال می‌گذاریم تا به خوبی مزه‌دار شوند. سپس بال‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار داده تا طلایی و کاملا سرخ شوند. این پیش غذا را می‌توان با انواع سس‌ها سرو کرد.

 نکته

می‌توانید این پیش غذا را به همراه پاستا و سبزیجات مختلف سرو کنید.

یک نظر

  1. سلام.خیلی آموزشای آشپزیتون خوب و متنوع هستش.دستتون درد نکنه 🙂

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.